My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Lelaki suka selalu diet kononnya

Haha. Tajuk macam ape entah ohhh. Sorry lah sebenarnya nak cakap yang tadi saya tertimbang berat blog buruk ni. Nasib baik la ideal lagi beratnya. Kalau tak habislah jadi macam

"oh kau dah la buruk, followers dah la sikit, nampak sangat boring dowh, pastu nak bukak blog kau pun sementara tuh aku boleh habis makan satu set McD. Demyu tuan blog. "

*see? kurus gila. kami berdua timbang total baru 85 kg je. ngarut ah pulak.


Nak timbang jugak? Kat bawah blog ni ada. Scroll nanti jumpalah. Oh jangan risau, tak perlu masukkan 20 sen.

*kalau nak masukkan duit masuk RM50 je xyah banyak-banyak sangat. :)

8 comment(s) to remember:

waney zainol said...

haloo.
thx bb follow blog sya yg xsberapa 2.
urm, sbenar ny sy nk blajar something dari anda ttg blog. boleh ?
bb byk bnda lg sy xtaw ni.
boleh x ? huhu

Mr. Swift said...

@waney zainol

Oh okeh. ur welcome. hurm boleh jek. nak tanya apa eh? :)

*sorry reply late.

waney zainol said...

it's ok :)
cmna nk msuk kn nuff dlm blog :)

sowik myush kn
hehe

Mr. Swift said...

Ohh sila klik ni. Ada disini entry. :)
Eh xlah, it's ok saya pun baru. Sama-sama membantu. OK?

*follow me!ahaha

Mr. Swift said...

http://negative46.blogspot.com/2010/09/oh-camne-nak-isi-nuffnang-dalam-blog.html

kiyawacute said...

http://kiyawacute.blogspot.com/...follow me key..

SM Banjamin said...

blog pun ade alat penimbang yer... macam-macam zaman sekarang.. apa pun nice entry... terima kasih ping di Gerila Penulisan Kreatif.. automatiknye, saya follow blog kamu.. jangan risau.. hantar lagi entry di GPK.. kami selalu menyokong tuliasn kamu...

p/s: dal lawat blog saya? ada entry terbaru.. jemput la.. salaing jenguk menjenguk sesama kita..

Mr. Swift said...

@SM Banjamin

Yup, betol sangat tu der. :)