My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Kalau haiwan ada facebook part2. Haha.

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih... 


Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah. .. 


Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!


Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...


Cicak : isteriku tersepit pintu


Kucing Betina: "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa." 
Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa... 


Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa 


Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ... 


Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!! 


Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot? 


katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii.. 


ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek.. 


Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org. 


Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang. 


Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi 


Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2 


Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles 


Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!! 


Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni. 


Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah 


Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali. 


Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus. 


Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut 


kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak lela majnun. .. 


lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee.... 


itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol.... 


Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni. 


Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok Ikan 


Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-( 


Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah 


Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000. 


Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ? 


Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?


* Haha. Creditz to na! :)

1 comment(s) to remember:

eazlye said...

hahaha.....best gak ek kalo dorg der fb....