My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

I like DrRozmey Only If He....

Mercedes-Benz Biome. *kalau jumpa jangan lari pulak eh.

Korang semua pernah lihat tak kereta macam ni? Tak? Alaa ketinggalan zamannya. xoxo. *urgh sejak bila aku pandai guna xoxoxox ni. -_-' Tak pernah? Takpe takpe takpeeee. Aku pun tak pernah. Dalam gambar pernah la der. Ohh sama la kita. Sebab bukan siap lagi pun. Design je baru. So by the way, welcome to the future! Technology, i love technology. Semakin hari semakin tua. Eh bukan, jangan tak terasa pulak bagi korang yang dah berkeluarga tu. Original post dari blog ini. Kalau rasa xnak ketinggalan zaman wehh, try la baca apa yang ada di blog dia.

p/s : agak-agak kat Malaysia bila boleh ada eh? dDrRozmey kan kaya, suruh dia beli. Komfem aku remove like dekat group "Kami Benci 2 Alam dan DrRozmey"

Alamakkk terlebih sudahh. ^_^

3 comment(s) to remember:

aminmz said...

aduss.. kantoi tu

shazwaNADIA said...

can u explain more plz .! eheh .!

Mr. Swift said...

Amin : Haha, kantoi ape der?

Nadia :
Eheh, oh nak tahu lebih lagi. click la dekat link original post tuh. thanks for readings. :)