My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Apa yang akan berlaku apabila Facebook tak HOT dah?


Waktu tu mungkin FB dah pakai spectacles, atau mungkin dah bertongkat agaknya. Cucu entah-entah dah 2 ke 30 orang. Then we can call her 'Opah Facebook'. At that time semua orang tak layan Facebook, orang layan Myspace, tak tak mungkin. Myspace masa tu dah dissociate pastuh jadi laman web sosial orang kat Pulau Markis Kido. *apsal Markis Kido? Google it sampai jumpa. :p

Sebab apa jadi camtu? Sebab Myspace memang bosan. Sumpah, ada 4000++ friends pun masih bosan. Auch hina sungguh Myspace.Tak percaya tengok sini - CLICK ME. Dah tengok? Kenapa, tak percaya? *nada iklan dalam tv tuh. iklan ape entah aku dah ingat-ingat lupa banyak semut.

p/s : Alaaa si tukang tanya diformspring saya xtahu lah nak jawab apa. Facebook HOT lagi. Ade getah.

 So pembaca? YA! Kamulah tu. Ade pendapat? Atau 'no komen'.
Cepat bagitahu aku.


16 comment(s) to remember:

kiko kiki lala said...

haish. memg pon.
lama lama mesti ade social netwrk site yg baru.
n kite akan tgl kan facebook pulak.

Mr. Swift said...

@kiko kiki lala

Yup, exactly! haha. :)

ANATI SOKI said...

skrg pun fb dah borink.. berlaih ke twitter plak! jum jum jum! :p

Nurulbadiah Lai said...

saya xsuke myspace..bosan giler..siyes bosan..now dh delete terus akaun myspace

sui nawi said...

Ooo sy takmo ada akaun semua.
blogging sudah.

Miza Yusof said...

miza dah delete account myspace. hehehe.

salam singgah. nak masuk dalam list tu boleh je. tk kena bayar pun. eh, mana kotak SB ?
tkda eh ?

Mr. Swift said...

@Miza Yusof

ohh really? wahh xsabar nak tengok ada kat situ. lalalala. hehe.

Mr. Swift said...

ANATI SOKI : haha, twitter? password dah lupe agak lah. -_-'

Nurulbadiah Lai : hamboi sampai delete terus, sayang lah camtuh. hilang kawan. zzz

sui nawi : wahh anda paling hebat, means no FB?

ANATI SOKI said...

aloooo.... ahahah...
anat pun akan deactivate fb tak lama lg... :D
nnti dah rasa rindu fb balik.. activate le balik. teheee

Miza Yusof said...

shhoutbox lah. tak kan tak reti. tipu lah tu. huhu

Miza Yusof said...

dah dimasukkan link awak tu. meh tengok. cari sampai jumpa yaa. haha. tak jumpa sila buka diameter mata seluas yang boleh. hekhek :D

Miza Yusof said...

http://sayabudakcomel.blogspot.com/2010/06/tutorial-macam-mana-nak-gantungkan.html

ini tutorial nak buat kotak SB pemalu bak kata awak lah. hehe

Miza Yusof said...

awak kena register untuk dapatkan shoutbox tu.
register dulu lepastu ikut tutorial tu sebijik sebijan tau.

www.cbox.ws <---link untuk chatbox.shhoutbox
pergi register sekarang :)

Mr. Swift said...

@ANATI SOKI

Haha, nanti kalau dah deactivate bgtau saya. Saya nak add. :p

ANATI SOKI said...

ngokngek.. dah deactivte baru nk add. ahahahahah

Mr. Swift said...

@ANATI SOKI

Haha. so bagilah sekarang.
*saja mintak lepas deactivate sebab kalau mnx skrg entah nnti approve ke tidak je. -_-'