My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Ok, tips nak tackle boy ! bahah

Bahaha. Ohh jadi sebab tadi baru lepas terbace satu entri bertajuk macam ni "ok, tips nak tackle gurl ! bahah". Terus dalam hati rasa macam nak tulis je entri sebaliknya. Bahah. Tapi tulah bahah, ala apsal dah terikut cik fatin ni. Bahah. Urghhh stop it, bahah. -_-'

ok, tips nak tackle boy ! *hamek kau entri balas dendam. bahah.

Haaa so girl. Sebenarnye tak berapa sesuai sangat sebab boy memang xyah ah nak tackle sangat pun. Bahah. Kalau korang gurl rasa korang tu sangat-sangat ada keayuan gadis melayu terakhir nye ouh just cakap je korang suke pada boy tuh senang cerita nanti tiada pihak yang terluka. *gelinya ayat. Tengok la nanti ape jadi. Dunia boleh berputar 360 darjah tau tak. Hish ape la lelaki ni. Teruk betul cuba macho sikit. Macam aku ni ha. Haaaaaaaa. *Bapak tipu.

1) Cuba la kalau korang dapat number. Ouh tapi tulah jarang perempuan mencari number cuma mungkin kadang-kadang je la kut oh ape kau merepek ni Ide.

" Sape neyh? "

pastu korang reply camni.

" Peminat awak. *contoh je ni. aku xtau ape nak tulis. xde pengalaman, sangat la penipu. Bahah.

Pastu boy tu pun reply.

"Oh yeke? xsangke macam saya ni pun ade peminat awak buta ke hape hah? :) "

Jangan la pastu korang xreply terus mesej die. Cuba la layan dulu die tu saje je nak buat lawak sikit supaya korang bertambah suka pada dia. Setakat berape sen tu ape la sangat. Xmuflisnye korang tuh. kan.

2) Ha no 2. Susah betul nak tulis entri macam ni. Sebab melawan fakta sangat susah dowh. Ok so bila boy tu dah layan korang. Mesej pun, call pun kadang-kadang jangan lah korang terus nak menggedik-gedik dengan die. Kalau sikit-sikit orang suka la wehh lama-lama menyirap jugak. Cuba control keayuan korang tuh. Jangan sampai 24jam nak mesej je. Lelaki tu pun ade tanggungjawab jugak pada keluarga beliau. cehhh -_-'

3) Ha yang ketiga, jangan kedekut sangat info pasal diri anda. Korang kate peminat, tapi bila laki yang korang minat tu tanye pasal diri korang, korang buat malu-malu kucing pulak. Sikit-sikit rahsia, lame-lame xdapat la korang jawabnye. Padan muke. Gigit jari la sampai putus jawabnye. Hoooo. Pastu kalau mesej tu asyik die je yang bertanye korang ape kes? Lame-lame bile die dah tak tahu nak tanye ape padan muke kau.

4) Bahah. Haa no4 ni paling mungkin betul. Jangan la korang terus keluar apabila diajak oleh laki tuh. Nampak sangat kan? Nampak ape? Nampak sangat la. Kadang-kadang sesetengah laki ni saje je ajak keluar sebab nak test korang. Tak salah tapi agak la. Bahaye kut keluar dengan lelaki yang baru je kenal. Sangat-sangat la cari nahas. Lain la kalau laki tu ahli ulama, so xpayah risau pakai jari pun boleh.

5) Hah no5 saye xdapat lagi. Otak dah jam banyak sangat makan lauk kenduri yang best. Macam ni ha. Woooo sedap nak lagi boleh? 

 Tengok pun dah kenyang kan?

  Selamat Pengantin Baru kepada akak sedare saye Kak Giha!

8 comment(s) to remember:

naaaaaaaaaaa said...

haha. .ide2x. .tapi tak rmai k0t girl yg berani tackle2x b0y nih. .klau ada pun, mgkin girl2x yg berani je la :)

Mr. Swift said...

haha. memang pun.

fatinchemat. said...

suruh mak bapak carikan jelah :)

faten helmi nuur said...

org berani macam aku kan ?? mr swift ?? haha . tak cukup hebat untuk melawan fakta , as what i did to u , did i ?

Akmar Naqhi said...

suka yg no 5 sebab ada gmbar makanan XD
lalalala

leaMADU said...

aku nak ais krim tuuu

Mr. Swift said...

haha, aiskrim.
private property!

Anonymous said...

I discovered your web site via Google while looking for a related subject, lucky for me your web site came up, its a great website. I have bookmarked it in my Google bookmarks. You really are a phenomenal person with a brilliant mind! Transgender Dating Site