My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Fringe Season 1 Full Episode !

Assalamualaikum w.b.t. Kemudian hye. *someone told me that if i should just change my way to talk to someone else. tsk tsk tsk.* Mungkin korang tertipu dengan tajuk entri ni. Sebenarnya saye bukan nak bagi korang link untuk download cerita Fringe ni. Sebab saye kesian kat korang, cerita ni adalah series. So ade dalam 20 episod semuanya dan saiz cerita ni adalah lebih kurang 5.09 GB. Kalau pakai broadband jangan sesekali cuba try cari link untuk mendownload cerita ni. It's just wasting your time. Tapi nak tahu tak bahawa saya dah bazirkan masa sehari suntuk menyaksikan cerita ini dari 4 pagi sampai 11 malam lepas tu tidur. Lepas tu mimpi macam-macam yang indah. See? It's worth. So sape nak tengok cerita ini sila cakap, saye bagilah nanti.
Tapi sebab saye tahu korang ade streamyx di rumah atau mungkin selalu online di Old Town atau Starbucks atau McDonald atau mane-mane je lah yang ade internet. *Jauhi Starbucks, kan?* . Ohh kalau nak tahu cerita sebenarnya memang berbaloi untuk ditonton sebab semua perkara yang ada dalam cerita ni mungkin sangat menarik untuk diketahui. Sebagai contoh teleportation. Sape tak tahu ni mungkin agaknya die dulu xsuka tengok kartun semasa kecil. Sebab dalam kartun banyak teleport digunakan. Faham? Xfaham gi tengok kartun Doraemon semula la wehhh. Bagi yang faham anda jangan bangga sangat sebab banyak lagi yang  menarik dalam cerita ni. Contohnya Psychokinesis, Nanotechnology, Artificial Intelligence, Precognition, Dark Matter, Transmogrification, Cybernetics, Suspended Animation dan banyak lagi yang tak diketahui, means undefined.


Ok nak bagi korang jadi curious lagi. Keseluruhan cerita ini pasal science and technology. Erm cerita ni sebenarnya tentang seorang perempuan. Ya perempuan! Nama die Olivia Dunham. Seorang ejen FBI. Tahu FBI? Saye pun tak pasti pasal FBI ni jadi xnak cakap banyak. Si Olivia ni ada pakwe, John Scott. Seorang ejen FBI yang mati dan status mati betrayer. Tapi sama ada dia betrayer atau pun tidak korang sendiri tentukan nanti. Hah curious tak? Tak kesah lah. Yang seterusnya seorang Profesor di Harvard University, Walter Bishop dan anaknya yang lagi tak tahu nak cakap camne, Peter Bishop. Walter si Dr. Frankenstein ni genius sangat tapi faktor usia menjadikan dia sangat kelakar. Tengok nanti korang tahu kenape die kelakar. Dan anaknya, Peter Bishop status sangat pandai sebenarnya. IQ test 190. Dan juga memiliki kuburnya sendiri. Tapi episod akhir baru korang perasan ni. Tapi tak seram. Jadi jangan takut untuk menonton cerita ni.

p/s : Our love one will be the most nice betrayer ONCE.

0 comment(s) to remember: