My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

'Will you marry me?

Hoi dah lama benar xupdate blog ni.Harapkan update entri dari fomspring je sampai ade orang dah tegur pun (wehh betul ke eja fomspring tu ? betul lah kut xde orang tegur pon) . Ok memang jeles dan terkejut bila classmate perempuan sendiri dah nak kahwin . Kahwin dengan doktor pulak tu . Memang jeles . Jeles sangat-sangat , bukan jeles pada doktor tu eh tapi jeles pada classmate perempuan sendiri tu . Lepas ni senang la die xpayah nak fikir pasal isometrik , pasal Autocad , pasal lecterur dan of course no need to think about DESIGN urghh!! ( Pointer mesti turun sem ni , sebab tak reti dan xminat design ouh -_-' ) . Lepas ni classmate perempuan sendiri tu mesti hanya perlu fikir pasal anak comel , anak nakal , anak la semuanya , pasal suami hensem , pasal masak , pasal bende tu auchh dan pasal ape entah lagi ( Aku xkahwin lagi so mane tahu sangat , kalau dah kahwin aku boleh la goreng banyak-banyak lagi ) . Bestnye kau! Tak yah pening-pening kepala fikir pasal belajar dah. Bessssttt!! So congratulation to her since ur gonna be a mother soon! Haha. Dapat baby comel bgtahu aku eh? :-)

Sape la nak kahwin dengan aku eh? Bila la agaknya kita nak kahwin? Soalan bodoh melantun-lantun -_-' .

p/s : Btw sebenarnya aku tahu nak eja jealous camne ok.Saje sebab nampak macam nama bapak kawan aku jugak kalau jealous dieja jeles.Tukar e kepada i je.Haha.

0 comment(s) to remember: