My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Diari Ramadhan Ide

I miss you cat!

1) Bersahur seawal 3.30 pagi bersama Husni, lepas tu balik rumah tengok tv, bosan!, on9 kejap balas komen2 FB.

2) Jam 6.30 pagi bersolat Subuh, kemudian 6.30 pagi bukak PC, pasang lagu kegemaran sejak dari skolah lagi, THE CLICK FIVE - JENNY!, lirik masih hafal sampai sekarang sebab pernah dedicate pada seseorang dulu tak malu betul, kemas bilik bersepah sangat, setting tempat tidor, Woah! Terjumpe En. Bantal!, tido zzzzz seronoknye sebab hari ni Ahad.

3) Pada pukul 2.00 petang, terjage terus tengok jam, alaa lambatnye lagi nak berbuka, bangun amek tuala, baring smule. Macam korang lah jugak.

4) Kemudian 2.30 petang mandi, sembahyang Zuhur, usha TV kalau-kalau ade cite best ke, memang tak akan ade!, tutup TV, buka PC, main game PES2010 lawan bot komputer MANCHESTER UNITED, yeay menang!, bosan, bukak folder WORK!, alamak floor plan tak siap lagi, double click floor plan icon, AUTOCAD!, buat kerja kejap.

5) Jam 3.30 petang ah bosan, pasang lagu raye, tak sabar nak balik 4hb SEPTEMBER ni! Berniat nak jadi orang pertama kat sini yg blah hari tu, Keluarga, sanak-saudara dan rhodong-rhodong di kg rindunye aku korang rindu aku tak?, kawan-kawan di poli bye-bye semua aku balik dulu korang dah selalu balik jangan jeles pulak aku dapat balik hari ni, haha, ***alamak terlanjur plak, usha gambar baru dalam kamera, buruk je semua!, takde yg smart pon, sape suruh aku tak semat! Redha redha.

6) Pada jam 4.00 petang D.O.T.A mode on(Dunia Orang Tanpa Awek), GODLIKE!, alahai noobnye komputer ni,bosan.

7) Pukul 4.30 petang sembahyang Asar pulak, perut lapar. Adoohh!

8) Dah pukul 5.00 ++ baring kejap, sebelum tu kunci jam pukul 6 petang, takot jadi macham hari ni berbuka pukul 8.00 malam, tak sanggup! nanti bile update status FB ade org perli camni "apsal tak tido sampai sahur je, kan senang", takpe kau perli aku eh, ade mase aku perli kau baik, Janji! alamak dah terlelap....

9) Pada 6.00 petang terjage, TERIMA KASIH NOKIA 7210 BUTTERFLY walaupon bateri kamu tak cukup power kadang-kadang, tetap <3 you lah!, tanpe basuh muke start motoq, layan feeling pergi bazar, pusing-pusing bazar tengok ape yang ade, MURTABAK!beli, AIR SOYA!beli, NASI LEMAK AYAM!beli, AYAM PERCIK! sorry tak beli!, sorry aku dah SERIK! makan ayam percik pakcik, nanti sakit perot lagi,dulu hari pertama bazar sedap masuk hari ke-3 pakcik tahu tak rase die cam mane? macham !@#$%^&* tau tak! Alamak ternampak DADIH! beli, EH dah lagi lame dok sini lagi dekat aku berBFF ngan syaitan! Tak nak la nanti kene ikat macam die, balik umah, BYE bazar, esok jumpe lagi!.

10) 7.00 petang bukak TV tgok kut-kut dah azan, BELOOM!, "hadooh koi lapor!" hah terkeluar dah loghat TEMERLOH koi.

11) Jam 7.30 malam makan, YEAY makan makan!, ERKKK!kenyang, "alhamdulillah" , lepak amek mood kejap.

12) 8.00 malam sembahyang Maghrib.

13) Pada 8.30 malam pikir kejap lagi nak pergi terawikh ke tak? oohhh RAHSIE!, bukak PC men game PES2010 lagi, menang sekali lagi tanpa bertanding, hebatnye!, sambung AUTOCAD, teringat C2328 - DESIGN tak siap lagi esok ade CRIT2, hadoh tak suke DESIGN! buat la jugak, muke ketat sepanjang buat design, kan dah cakap tadi tak suke!
EH ade mecej! balas kejap.

14) Kemudian 2.00 pagi usha keliling TAMAN POLITEKNIK makanan untuk bersahur, JUMPE! makan dan minum sampai kenyang betol, tapi tak sampai gemok lagi,

15) Pukul 3.00 pagi balik rumah,masok bilik, EH macam kenal, En. Bantal ke tu? kejap lagi kite jumpe tau!, buka PC, pasang lagu-lagu kegemaran nyanyian LENKA, YUNA, MAROON FIVE, MUH, CLICK FIVE, SAMSONS, RIHANNA, dan yang lain dah lupe, Xsebut name Xbermakne Xminat,jangan hamek hati eh?.

16) Jam 3.10 pagi tidor RASENYEEE!!ZzzZ GOODNITES! Harap-harap kelas DESIGN esok batal sebab lecterur pergi kursus ke, bersalin ke dapat anak kembar, kereta die pancit ke, minyak naik harga ke, tak kesah la, SEBAB AKU XSIAP DESIGN LAGI LAH! God Bless Me. :((

Buat cantik-cantik pun takde guna.


0 comment(s) to remember: