My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Seronoknya kantoi.



                                   CHELSEA ala bagusnya kauorang nih

CHELSEA menang 7-0 lawan siti stoke kalau tak silap,mmg xsilap pon.7-0,mane ada orang boleh lupe,dah macam satu pasukan bola sepak yang hebat(CHELSEA,MANU,LIVERPOOL,ARSENAL) lawan dengan team budak tadika yang belum hebat,sepak tak kena,pakai seluar aladin,bersinglet tak basuh 2minggu je.Busuh ya robbi bau.Sangat sengat seromnok kan fly pastu tengok bola kat maple depan tu.pastu kantoi sikit-sikit.

Tapi,saya kena buang asrama kerana fly.saye seronok dapat duduk luar,bebas sikit.yeay!seronok?Ok tipu.ingat senang ke nak cari rumah sewa kat luar ni?mmg senang pon,tapi nak manage tu susah.nak kena bayar deposit la,bil bil ni,bil bil tu,makan lagi,makan plak banyak.Tak tipu.Pastu kena jumpa tuan rumah lagi,tengok-tengok kondisi rumah beliau,kutuk-kutuk sikit.SUSAH TAHU TAK?menyusahkan.walaupun hostel tak seronok,tapi ok ko la.

TAKPE, CHELSEA la hidupku.Pengorbanan.Banyak harta benda hasil titik peluh aku lesap,disita.Padahal duit PTPTipu.Speaker kena rampas,gitar kongsi pon.(yo tak marah koet) :(( Xpe la ide,kau kan cool,buat tatau je ok.OK.Redha jelah.Esok ade test ko tau tak IDE?Huh esok ade test ke?Betol ke ni?kau tipu aku siap kau.aku bagitau awek kau yang kau curanng.TAPI aku xbace pape pon.Nyum nyum,dapat rasa macham aiskrim je test aku ni.X.Xmati la.Paling selekeh pon carry je sem depan.Ape susah kan?tanak tanak aku xnak carry,nanti aku nampak tua.Dah la fly ikut lubang,nak masuk line xclear macam Telok Kemang waktu hari sabtu dan ahad.Penuh sesak kepale otak.

Itu lah saje.Dan satu lagi.RM 3.00 melayang kerana on9 di cc.

:(((

0 comment(s) to remember: