My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Aku perlu tidur.

Semalam i call u,u xanswer.Kenape?ala tidur awal lah tu,ngaku jela,xmarah pon.sindir je.Jahat tak?tak,ok la tu. :D
 
Ok jom tidor.harapan aku cume satu agar kali ini nak tido takde orang kacau lagi.Maknanya no kacau when i tidor ok orang?Ok.Kalau nyamuk tu xkesah,dah lali dengan aku.Haha nyamuk engkau dah tak hebat lagi,Bweek.XD



 But before that ,jom bace jap ok ok

1. When ur life is in darkness... ...
Pray 2 God and ask Him 2 free u from darkness... .. and
If u r still in darkness..Pls pay ur TNB bill.

2. When a man opens the door of his car for his wife,
You can be sure of one thing;
Either the car is new or the wife.

3. An angry china man entered a shop and shouted :
Where's my free gift with this cooking oil?
Shopkeeper : What free gift??
China man : Oi, here got put "Cholesterol FREE!"

4. If u need ADVICE, SMS ME,
If u need DARLING, CALL ME,
If u need HELP, E-MAIL ME,
IF U NEED MONEY, Nombor yang anda dail, tiada dalam perkhidmatan kami, TerimaKasih.

Sekian saja..Assignment minggu ni banyak-banyak sangat ouh.Tapi kau duk sibuk tulis entri ni apsal?alah biar lah,sibok la kau ni.ciss betol.Sabtu dan ahad mesti kejap je habis.Xdapat la nak pergi pantai,xdapat la nak usha-usha awek-awek disana.Kat hostel tak ada awek ke?ade je,ramai.Saja nak pergi pantai.Ok tak tak.


I'm speechless


Abg aku cakap:wa tengok lu kecik besar kecik besar je bro!
Sekian terima kasih.Cerita ni ending tak best lah kan?eh ok la ni. 

p/s:if siapa-siapa mahu datang ke Port Dickson jangan malu jangan segan,beritahu IDE ok?tapi jangan tak malu sgt la,xmalu sgt pon org tak suka.kan?kan?

0 comment(s) to remember: