My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Hei Masalah Ke Lagi ?

Esok balikkkkk! Yahhhhoooo! tapi tiket takde wehhh, cilanat betul. Grrrrrrrrrr!!! Nabil oh nabil (nabil ni kawan aku, rumah die dengan rumah aku jauh gila, 5 langkah malas-malas je boleh sampai. Ok tipu) Nabil kenape kau lambat membeli tiket. Berat ke assigment yang aku beri ni? Tak kan? Tak kan? Mentang-mentang la aku suruh kau beli gune duit kau dulu, kau buat malas-malas plak eh. Tak ape tak balik pun ok je, PD ok what. TIPU.

Camne ni?? Tak penting sume tu, yang penting aku dapat keluar dari nerake polipd ni. Hiperbola sangat ke bahasa aku pakai tu? Tak kan tak. Eyt belog aku dah jatuh hati dengan seorang gadis kat sini tau. Haha. Lawaaaaaa, 40juta kali ganda lebih lawa dari awek kau belog :D 

Ok la. Panas ni(walaupon ade aircond). Rasenya sebab dosa budak-budak kelas aku yang ramai ni kot. Tak pun sebab assignment group aku hantar lambat. Lobak ar lambat hantar,cehhh!! Aditas betul. Mempersembahkan pelajar DSB1S1.
Taraa!


                          Tengoklah betapa "happynya" kami!

Sekian terima kekasih.Chow.
p/s:ada nak kirim salam pada mana-mana budak kelas aku tak? No hal punye.
Ditanggung beres cuma bayar rm2 satu kepale.


1 comment(s) to remember:

nur 'afifah :) said...

hye..hye...