My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

i create you blog

Assalamualaikum dan selamat pagi, tengahhari, malam kepada semua. OK ready dah? Dah dah. Canteekk. Ok la nak cakap ni je, ini blog ide, nama aku I.D.E. Ide je, bukan ade, ida, ada, idi, idk, idc mahupan idung. Ngade-ngade mungkin.  Bukan bukan. Yang tu semua nama-nama pakwe atau pon makwe kau orang.

Semasa ide buka blog ni, time tu muda lagi. muda ke? mestilah ohh. Sweet 17 tau tak, korang umur bape? Mesti da tue kan? Ok idea dah kering, sebab main game banyak sesangat sangat sengat. Apa nak buat ni? Tak tau la. Tolong!! Pape pon selamat datang la ke  blog IDE yang kononnya baru ini!! Yang lama lupa password atau password diubah, damn! sabar de sabar. Kalau buka Google lepas tu xtahu nak tulis apa, try masukkan keyword 'negative46'. Entah-entah jumpa blog ni. :). Entah-entah jumpa "did you mean : negative 46 ".-,-



1 comment(s) to remember:

C I K . F Y Z A said...

Ini lah yang paling nak cari :)