My photo
Can I just skip this part? It's gonna be boring. This blog a bit floaty, never fixed and rarely stable. Hope you will enjoy it at least once. HAHA nvm. I heal, I raid, I grind, I QUIT, and the history? It's gonna repeat itself.

Analisis Keistimewaan diantara lelaki dan perempuan. Siapa menang?

 Gambar hiasan.

Aku rasa mungkin korang dah pernah bace cerita ni. Ok. Takpelah kalau dah bace pun bace la lagi kalau nak. Kalau nak tengok video sila scroll down sekarang. Video feeling habis! Haha. Kalau tak nak jugak sila close saja.Ok so the cerita is, Zassss! The best part in this entry, kat bawah sekali. Scrool it. :)


Disuatu pagi seorang DJ Radio menjemput pendengar menelefon ke stesen radio untuk memberi pendapat tentang ‘Keistimewaan diantara lelaki dan perempuan’ 
 
Pendengar pertama (lelaki) : Jadi orang perempuan ni sungguh beruntung. Ketika steady–mady ni atau pun ketika bertunang, kalau kita pergi makan dia pun ikut ngap jugak, tetapi bila tang nak bayar tu dia buat dek je. Buat donno je...kita juga yang terkopak.

DJ: Oi cik abang oi. Janganlah kedekut sangat kenalah melabor sikit.
Jika tidak sampai tualah kamu tak kahwin. 

Pendengar Kedua (juga lelaki) : Saya sungguh kagum dengan orang perempuan. Apa saja pakaian adalah 
sesuai untuk mereka. Tak kiralah perempuan muda ke, tua kurus gemok yang mengandung semuanya sesuai. Sebab itulah kalau ada fashion show banyak baju perempuan yang digayakan. Untung orang perempuan. Lelaki juga yang jadi tukang bayar baju-baju tadi.

DJ: Hmmmm…betul…. betul tu Cik Abang! 


Pendengar Ketiga ( perempuan) : Kita ni orang perempuan. Kalau kita berkahwin dan kalau mengandung 
perut kita akan membesar. Nanti bila kita orang perempuan, telah selamatmelahirkan anak perut kita akan kempis dan kembali ramping. Tapi kannnnn….tapi kan...orang lelaki ni kalau dia mengandung dah berpuloh-puloh bulan perut dia gitu jugakkk tak kempis-kempis!

DJ: Kah….kah..kah… maaf yah cerita tadi tidak ada kena mengena pada 
yang mereka yang masih hidup atau yang telah padam

Some of the words used memang rude sikit tapi 
ok la kan ade jugak pengajaran. Semoga layan! 

*Use CTRL+ROLLER KAT MOUSE KORANG UNTUK ZOOM BAGI BESARKAN TULISAN.

5 comment(s) to remember:

zHaFiR said...

blog sapa nih?????!!!!!! hahahahahaa
http://blog.geng92.com

selamat berblog.selamat puasa.

negative46 said...

ni la blog aku zhapir..
selenge je lg..
haha..
ajar aku ar??

zHaFiR said...

okeyh.. welcome to THE BLOGOSPHERE!

putri noor syamimi said...

ahak3. kelako la gak.
tapi nice video.
cume lagu jiwang tak menahan tu memaksa saya menutup audio saya. hahaha.

C I K . F Y Z A said...

best..thumbs up kuasa dua :)